Pachetul Full

Descrierea pachetului:

Pachet Full

Pachetul Full este afisat in categoria Lista Restaurante".
Veti fi afisati si in prima pagina a site-ului, insa sistemul va va afisa aleator (randum) la fiecare Refresh se va schimba ordinea unitatilor de cazare afisate in prima pagina. Altfel spus, la fiecare vizitator/accesare ordinea unitatilor de cazare este diferita.

 

1. Ce trebuie sa faca sa fiu Pachet Full ?

a) Dupa ce ati calculat pretul pachetului, in functie de tipul unitatii si numarul de stele pe care le are unitatea dumneavoastra, trebuie sa va înregistraÅ£i.
Va rugam sa folositi date reale deoarece sistemul va genera o proforma, ce se va trimite pe mail, cu care va trebui sa platiti la Banca si Contractul standar de Prestari Servicii Online, de catre firma sc Klain srl.


b) Dupa ce plata la Banca este confirmata, se va activa pachetul, pana atunci beneficiati doar de afisarea anumitor date. Pana la confirmarea platii puteti intrduce date, texte sau poze.

Dupa confirmarea platii veti fi afisati la categoria „Va recomandam", chiar daca datele dumneavoastra nu sunt complete, de aceea va recomandam sa va introduceti datele, textele sau pozele dupa inregistrare.


c) Contractul pe care-l veti primi pe mail, va trebui semnat si stampilat de catre dumneavoastra in 2 (doua) exemplare, pe urma va trebui sa ni le trimiteti prin posta. Dupa ce vor ajunge la noi, va vom trimite un exemplar semnat si stampilat impreuna cu factura fiscala in original.

d) Beneficiati din plin de oportunitatile site-ului www.RestauranteCluj.ro


2.  Ce inseamna cont adiministrabil?

Contul dumneavoastra se activeaza dupa ce v-ati inregistrat pe site si ati ales unul din pachetele de promovare. Cu userul si parola puteti avea acces la datele dumneavoastra, le puteti modifica in orice moment. Pachetul Full si VIP beneficiaza si de asistenta tehnica.

 

Nume unitate

 
Tip unitate


Specific
Oras

Email